12.02.2008 22:27

V Hodoníně vznikl klub Nordic Walking

 

Hodonín - Začátkem letošního roku začal působit v Hodoníně nový sportovní klub s názvem Sportovní klub Nordic Walking Hodonín o.s. Ten také plánuje zajímavé akce do okolí města svého působení.

Nordic Walking neboli severská chůze, je stále ještě málo známým sportovním odvětvím. V hodoníně v podsledních dvou letech proběhl seminář Nordic Walking v rámci Dnů zdraví, který ukázal, že NW je vhodným sportem k opětovnému získání fyzické kondice, a to nenásilnou formou. Zároveň ho lze využít i jako tréninkový doplněk k ostatním sportům. Během týdne probíhají pravidelné tréninky pro zájemce z Hodonína i blízkého okolí v lese za hodonínskou ZOO, bližší informace o činnosti klubu lze získat na www.nordicwalkingclub.ic.cz nebo na tel. č. 608 550539 (M. Levek, předseda klubu).

V měsíci únoru, respektive v sobotu 16. února 2008, je naplánovaná v pořadí již druhá oficiální akce s názvem "Z Vátých písků do Rohatce". Sraz zájemců je v 9.10 hod. na vlakovém nádraží v Hodoníně. Účastníci se mohou zapůjčit Nordic Walking hole nobo použít vlastní, nikoliv však trekingové.

—————

Zpět


Kontakt

Miroslav Levek - Instruktor Nordic Walking

Sportovní klub Nordic Walking Hodonín z. s.
IČ: 22690620


mobil: 773284456