26.09.2010 21:25

Jakou obuv na Nordic Walking?


Odpověď na tuto otázku je jednoduchá.
Pro příklad jsou vám vybral 2 typy pánské a 2 typy dámské boty vhodné pro Nordic Walking.
Boty Vertigo GV používá instruktor Nordic Walking Miroslav Levek.

 

Chronos GV - pánská

Pánská nízká celokožená treková bota. Moderní a technický vzhled a pečlivě propracovaná konstrukce s nejnovější technologií zpracování.
Svršek je vyroben z hydrofobní kůže a je doplněn gumovou obsázkou na špici. Zcela nová podešev Syntex zahrnující mezipodešev s technologií , která je přizpůsobena požadavkům mužského chodidla, a která zaručuje bezpečný došlap a maximální výkon v komplikovaném terénu. membrána s vyšší prodyšností.
Lehká a pefektně padnoucí bota pro různé outdoorové aktivity, rychlý treking a turistiku.

 

Vertigo GV - pánská

Nová pánská nízká treková obuv. Moderní a technický vzhled a pečlivě propracovaná konstrukce s nejnovější technologií zpracování.
Svršek je vyroben z hydrofobní kůže v kombinaci s polyesterem. Zcela nová podešev Syntex zahrnující mezipodešev s technologií , která
je přizpůsobena požadavkům mužského chodidla, a která zaručuje bezpečný došlap a maximální výkon v komplikovaném terénu. Gumová obsázka na špici pro lepší ochranu svršku. membrána s vyšší prodyšností. Lehká a pefektně padnoucí bota pro různé outdoorové aktivity, rychlý treking a turistiku.

 

Keystone GV - dámská

Zcela nová dámská nízká treková obuv. Moderní a technický vzhled a pečlivě propracovaná konstrukce s nejnovější technologií zpracování. Svršek je vyroben z hydrofobní kůže v kombinaci s perforovanou kůží pro lepší prodyšnost. Zcela nová podešev Syntex zahrnující mezipodešev s technologií , která je přizpůsobena požadavkům ženského chodidla, a která zaručuje bezpečný došlap a maximální výkon v komplikovaném terénu. Gumová obsázka na špici pro lepší ochranu svršku. membrána s vyšší prodyšností. Lehká a pefektně padnoucí bota pro různé outdoorové aktivity, rychlý treking a turistiku.

 

Omni GV - dámská

Nová dámská nízká obuv pro rychlý treking. Moderní a technický vzhled a pečlivě propracovaná konstrukce s nejnovější technologií zpracování. Svršek je vyroben z kombinace hydrofobní kůže s textilií. Zcela nová podešev Syntex zahrnující mezipodešev s technologií , která je přizpůsobena požadavkům ženského chodidla, a která zaručuje bezpečný došlap a maximální výkon v komplikovaném terénu. Gumová obsázka na špici pro lepší ochranu svršku. membrána s vyšší prodyšností. Lehká a pefektně padnoucí bota pro různé outdoorové aktivity, rychlý treking a turistiku.

 www.asolo.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Miroslav Levek - Instruktor Nordic Walking

Sportovní klub Nordic Walking Hodonín z. s.
IČ: 22690620


mobil: 773284456